Recept under bilderna
Ingredienser
Ingredienser
1/2 dl Pumpakärnor
1/2 dl Solrosfrön
1/2 dl Sesamfrön ( jag tog svarta den här gången)
1/2 dl Hela linfrön
1 1/2 dl Bovetemjöl
2 tsk Fiberhusk
1-2 krm Salt
1/2 dl Rapsolja
2 dl Kokhett vatten
1 tsk rosmarin eller kanel eller kardemumma
Flingsalt
Gör så här
Sätt ugnen på 150 grader varmluft.
Rör i hop alla torra ingredienser och häll sedan över olja och vatten tills smeten blir geleaktig. Låt stå en liten stund. Kavla ut till en tunn kaka som täcker en plåt mellan två bakplåtspapper.
Grädda brödet mitt i ugnen ca 15-20 min kolla så att bröden är ordentligt torra och håll koll på färgen så att de inte blir svarta.
Lycka till!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar