tisdag 5 december 2023

Kolla in spåren på fjället

Det är helt magiska spår i Lindvallen, ny preparerade djupa spår med perfekt underlag i arla morgonstund, solen stiger så sakteliga upp på de blå himlen. Det är bara ett aber och det är temperaturen, vi hade tänkt att åka på lite högre höjder än vi har gjort tidigare och hemma hos oss i Lindvallen var det -14 grader men desto högre upp desto lägre temperatur så när termometern sjönk till -19 grader och spåren inte var så toppen beslutade vi oss för att återvända till Lindvallen och de ny preparerade spåren. Det blev en fantastisk tur där skidorna fullkomligt forsar fram, ja kanske inte riktigt forsa men iallafall glider fram och solen som värmer lite gott i ansiktet för det kan behövas i när den kyliga luften biter i kinderna. Efter ett par rundor i skogsmiljö så känns det väldigt skönt att få komma inomhus och värma sig med en god kopp kaffe.












1 kommentar:

  1. Hej Eva
    Danke für deine Wünsche.
    Ja, ein neuer Lebensabschnitt, da muss man auch wieder was verändern.
    Aber wir werden sicher auch wieder nach Öland, unserem Sehnsuchtort kommen. Wir wollen es nur spontaner entscheiden. Und alles um uns herum verändert sich ja auch. Die Welt! Aber auch Byxelkrok. Es wird immer touristischer. Und unser Ferienhaus verändert sich auch immer, was uns nicht immer nur gefällt.
    Dein Blog gefällt mir gut, daher verfolge ich ihn und erfahre immer etwas über Öland, Schweden oder Sälen. Sehr schön.
    Dir/ euch eine schöne Adventszeit, wo auch immer ihr gerade seid.

    Tack för dina önskningar.
    Ja, en ny fas i livet, man måste förändra något igen.
    Men vi kommer definitivt tillbaka till Öland, vår längtans plats. Vi vill bara bestämma mer spontant. Och allt omkring oss förändras också. Världen! Men även Byxelkrok. Det blir mer och mer turistigt. Och vårt fritidshus förändras hela tiden, vilket vi inte alltid gillar.
    Jag gillar din blogg, så jag följer den och får alltid reda på något om Öland, Sverige eller Sälen. Mycket trevligt.
    Ha en trevlig adventstid var du än är.
    Kram Marlise

    SvaraRadera