fredag 15 mars 2013

Varför har vi inte Matkomfort på Öland ?

Jag gillar upplägget med leverans av fyra middagar till dörren. Så här beskriver Matkomfort sitt koncept

"Vi planerar smakrika, varierade och näringsriktiga menyer med fyra middagar som vi sedan förbereder i vårt kök – så långt det går utan att förlora smak och kvalitet – och levererar i en låda till din dörr på söndag eftermiddag.

När det är dags att äta får du tillaga huvudråvaran, om det inte är en gryta för då är den klar att värma, koka ris, potatis, pasta eller något annat tillbehör som självklart finns med i lådan, och eventuellt skära lite grönsaker till en sallad. I lådan finns alltid tydliga anvisningar för hur maten ska tillredas, innehållsförteckning och tips om barnalternativ.

Variationsrik mat är nyckeln till god hälsa. Våra veckomenyer innehåller därför fisk, nöt, kyckling eller fläsk. Någon enstaka gång gör vi en helt vegetarisk huvudrätt. Självklart väljer vi även våra råvaror med omsorg. Det innebär svenska huvudråvaror och närproducerade eller ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt.

Som bonus kan du vara trygg i att maten är hållbart och klimatsmart producerad utan svinn."

Vad sägs om den här menyn
 
Måndag
Solrostekt skinnfri spätta med kapris- dragon majonnäs, potatisstomp och lökfrästa sockerärtor
Tisdag
Spett på lättrökt majskycklingbröst med tomatpesto, paprika, rucolasallad och basmatiris
Onsdag
Matkomforts lasagne med ostsås, grönsallad, rödlök och citron
Torsdag
Kotlett från Rocklunda med Matkomforts tzatziki, klyftpotatis och annanssalsa





För mer information läs här Matkomfort

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar