torsdag 7 mars 2013

Hotel Borgholm på Öland bäst i klassen

...ja i allafall i länet(Kalmar) och på 11:e plats i landet. Karin Fransson som vi förknippar med Hotel Borgholm har under flera år varit topp plaserade i White Guide-restaurangernas ranking bok.
Ni har väl hör Karin prata om sina kryddor i radioprogrammet " Meny", det vattnas i munnen bara man tänker på det...






Måste också omnämna PM & Vänner som blev Årets Hållbara Gastronomi – i samarbete med KRAV. PM knep även 13:e platsen i Mästarklassen

PM & Vänner, Växjö

Motivering: För att år efter år med hög gastronomisk nivå ha utvecklat ett långsiktigt och ambitiöst hållbarhetstänkande både vad gäller egen odling och förhållandet till sina leverantörer, och inte bara för att ha satt Småland på den gastronomiska kartan utan också stöttat en hållbar gastronomiutveckling i landet genom en tävling för unga ekokockar.

Bilder lånade från http://www.whiteguide.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar