tisdag 7 mars 2023

Ännu en cykeltur

Solen strålade från en klarblå himmel och när vi satt inne så såg det väldigt fint ut, vinden var måttlig och vi bestämde oss för att återigen plocka ut cyklarna och pälsa på oss ordentligt. Vi hade tänkt att ta en tur utmed havet nere i Haga Park men vi tog det säkra före det osäkra och valde en rutt mitt på ön, visst det blåste lite grann men det var inte det stora hindret. När vi hade tänk att ta den där fika pausen mot en solig vägg lite i lä ja då tog vägen slut för det pågick markarbete och vi hade lätt  kunnat hamna i gropen, det gjorde inte så mycket för då fick vi stifta bekantskap med några kalvar som jag tyvärr missade att fota. Tillslut så hittade vi den där väggen och kunde avnjuta vacker omgivning och gott kaffe. Det blev en tur på 2,5 mil iallafall.














1 kommentar:

  1. Oh, so schön. Blauer Himmel, Fahrradfahren, bisschen Schnee. Und das alles auf Öland :-)
    Aber es sieht noch sehr kalt aus. Aber die ersten Blüten sind schon da.
    Hier bei uns war es schon ein bisschen Frühling, aber es ist wieder kalt geworden. Und auf der Webcam Öland sehe ich, das es heute morgen weiß war: neuer Schnee .
    Lieben Gruß aus der Eifel nach Öland

    Åh så vackert. Blå himmel, cykling, lite snö. Och allt det där på Öland :-)
    Men det ser fortfarande väldigt kallt ut. Men de första blommorna är redan där.
    Det har varit lite vår här, men det börjar bli kallt igen. Och på Ölands webbkamera ser jag att det var vitt i morse: nysnö.
    Hälsningar från Eifel till Öland Marlise

    SvaraRadera