fredag 11 oktober 2013

Nu är det snart dags för Dalecarlia

Just det , nu gäller det att ladda med glögg. I går inhandlade jag 2013 år Blossa årgångsglögg. Det är alltid spännande med smaken av årets laddning. Enligt Blossa så är årets glögg inspirerad av Dalarna och smaken odefinierad, så det var inte utan att det var lite extra spännande att tjuvsmaka Dalecarlia 2013. I år har du själv möjlighet att dela med dig av din smakupplevelse av Blossa, eller ta del av Björn Ranelids inspirations video Här

Så här står det på flaskan: Dalecarlia en historisk plats vid Siljans strand där kanske Sverige är som allra vackrast och där svenskt hantverk blomstrat i århundraden. Det är från hjärtat i Dalarna som vi hämtat inspiration till årets Blossa. Både till det inre och till det yttre. Typiskt svenska smaker har adderats till noga utvalda viner. Vi tror att till och med Gustaf Vasa ,som faktiskt höll sig med egen glöggblandning, hade varit stolt.

Vilken är din favorit?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar