tisdag 28 maj 2013

Säg mig vilken båt du har..

… och jag ska säga vem du är. Födomarna haglar om båtfolk,  kan det möjligtvis ligga lite sanning i det hela. Du kan läsa om din personlighet utifrån den båt du har valt på Blur

Arcona: Managementskonsult som vill pensionera sig vid 50. Kanske kan man jobba från navbordet? Gillar att titta på telltales och navigerar efter guiden med Sveriges bästa restauranger. Kör en Volvo V70 AWD.

Sådan båt sådan skeppare....

Nu är pärlan i Sverige och väntar på att sjösättas. Helgen tillbringades i Stockholm närmare bestämt vid båtvarvet. Båten skulle slipas och bottenmålas, ja inte bara 1 gång utan 4 gånger, kan säga att det känns i armarna, men nu ligger hon bara och väntar på att få glida ner i dess rätta element.



 
 
Nöjd skeppare som bara väntar på att rigga och sätt kurs mot okända mål
 
 
 





4 kommentarer:

  1. Gunnar, den ratten klär dig väldigt bra!

    SvaraRadera
  2. vad säger dom om Aphrodite seglare då?

    Långa smala danska båtar (typ BB eller Ylva). Skäggiga Danskar som röker och dricker Hof från 06-24. Kryssar jämt. Revar aldrig. Tjatar hela tiden om nåt som man inte förstår. Saknar fru. Äter bara på kro eller salta karameller på railen. Typisk dagestapp är från Köpenhamn till Skagen. Spelar gitarr utan att kunna. Cyklar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med tanke på beskrivningen av en ägare av Aphrodit så var det kanske inte helt optimalt för fam. Johannesson, fast vissa likheter finns det dock....

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera