Recept under bilderna
Blanda smör och de båda sockersorterna tills allt blandats väl. Tillsätt ägget och rör om addera vaniljsocker, mjöl och bakpulver och blanda allt till en smidig deg.
Centerkakor
100 g mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 dl strösocker
1 ägg
1 krm vaniljpulver
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader
100 g mjukt smör
1 dl muscovadosocker
1 dl strösocker
1 ägg
1 krm vaniljpulver
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader
Blanda smör och de båda sockersorterna tills allt blandats väl. Tillsätt ägget och rör om addera vaniljsocker, mjöl och bakpulver och blanda allt till en smidig deg.
Klä en minimuffinsform med små pappersformar.
Forma degen till 26 små bollar och lägg i en boll i varje pappersform.
Sätt in plåten med bollarna i ugnen ca 10 min eller tills du ser att bollarna fått lite färg
Tag ut formen och tryck i en bit center i varje kaka. Du behöver inte göra ett hål först, men jag gjorde ett hål först den här gången och tryckte i en Center.
Lycka till 🤸♂️
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar