Räkbakelse
4 portioner/st.
8 st formfranska skivor
42 g majonäs
0,7 dl vispgrädde
1 msk kaviar
1 msk hackad dill
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad rödlök
3 dl ostbågar
Garnering: räkor, svart kaviar, citron, dill och sallad
GÖR SÅ HÄR
1. Ta ut runda
delar ur formfranskan.
2. Vispa grädden.
3. Blanda
övriga ingredienser. Fördela hälften på 4 rundlar. Lägg de andra som
lock
3. Bred på resten av smeten på locket och runtom. Täck med plastfolie och ställ i kylskåp i ett dygn
4. Innan servering rulla
bakelserna i krossade ostbågar och garnera.
Dryckestips: självklart väljer man en vit Peter Lehmann
Yes!!! Här kom den! En av de absolut godaste förrätter jag någonsin ätit! Kommer bli ett stående inslag hos mig framöver! Stort tack för allt Eva! KRAM!!!
SvaraRaderaJa, det blev en riktig lyckoträff. Skönt att man har medarbetare som kan komma med lite tips och idéer när fantasin tryter.
Radera